Volg ons op
Inhoud bewerken

Afvallen in 12 weken

Geen personal training inbegrepen

Met ons 12-weken Afvalprogramma ben je op weg naar een slanker en sterker lichaam! Onze deskundige begeleiding helpt je om vet te verliezen terwijl je spiermassa behoudt, of zelfs opbouwt.

Het programma begint met een gedegen advies over voeding en training. We voorzien je van de juiste voedingsrichtlijnen om vet te verbranden en spieren te behouden, terwijl je voldoende energie hebt voor je workouts. Onze op maat gemaakte trainingsschema’s combineren krachttraining, cardio en HIIT om je spieren te versterken en te definiëren, terwijl je stofwisseling op volle toeren draait voor maximale vetverbranding.

Rust en herstel zijn ook essentieel voor succes. Daarom bieden we tips en technieken om stress te verminderen, slaapkwaliteit te verbeteren en je lichaam de kans te geven om te herstellen en te groeien.

Of je nu wilt afvallen voor een speciale gelegenheid, jezelf wilt klaarstomen voor de zomer, of simpelweg je lichaamssamenstelling wilt verbeteren, ons 12-weken Afvalprogramma is de ideale keuze voor jou. Begin vandaag nog met het transformeren van je lichaam en bereik het slanke, gespierde figuur waar je naar verlangt!

Wat is er inbegrepen:

Om de 4 weken worden je voeding en trainingsschema's geupdated. Om de 4 weken kan je langs komen voor een gratis meting zodat we weten hoe het process verloopt.

Dit is onze plan van aanpak wil je veranderen twijfel dan niet, start zo snel mogelijk

Pakket afvallen in 12 weken

Naam
MM slash DD slash JJJJ